Head hunting

-    O firma de succes are o echipă de succes. Ce faci când din firmă îţi lipsesc cei mai buni specialişti de care ai nevoie ?
-    Răspuns : recrutezi specialişti de la alte firme !!!
-    Exact de acest lucru se va ocupa Agenţia pentru tine.

Head hunting-ul este un concept relativ nou pe piaţa românească, fiind cunoscut şi sub denumirea de „executive research”. Există persoane care consideră head hunting-ul doar ca activitatea informală a „executive search”  şi anume recrutarea managerilor exclusiv prin abordare directa. Există  şi persoane care văd procesul de head hunting numai atunci când recrutează o persoană anume desemnată de către client.
„Teoretic”, head hunting-ul nu e limitat numai la poziţiile de conducere; un preşedinte de companie poate să ceară ca şi o secretară să fie recrutată prin direct search. Se mai apelează la head hunting şi când se recruteaza poziţii foarte specializate care nu sunt, totuşi, de conducere: un expert în informatică ori un manager de top.
În prezent, head hunting-ul reprezinta aproximativ peste 15% din volumul pieţei totale de recrutare, însă este dificilă o estimare luând în considerare faptul că serviciile de investigare, recrutare, închiriere de personal sau alte servicii legate de HR nu pot fi disociate cu exactitate.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
  • Societatea Romana
    Carpathia
  • Scoala de Soferi
    CAMA
  • Societate civila de avocati
    TITA&TITA
Downlaod Premium Themes